Word vriend van RAP

✓ Gecontracteerde zorg aanbieder - Lees meer over contracten en vergoedingen

Contracten & Vergoedingen

Stichting Revalideren Activeren Participeren

✓ Gecontracteerde zorg

Lees meer over contracten en vergoedingen

Rap heeft contracten met alle grote zorgverzekeraars, ook in 2022. Als u zelf wilt informeren bij uw verzekeraar, vraag dan naar onze officiele naam "Stichting Revalideren Activeren Participeren" of onze agbcode 2222 0138, om misverstanden te voorkomen. Vaak worden we niet teruggevonden door helpdesk medewerkers van een verzekeraar onder alleen "RAP".

Verzekeraars

Wij zijn met de inkopers van vrijwel alle verzekeraars overeengekomen dat er geen toestemming vooraf nodig is voor uw behandeling, u of wij hoeven dus geen zogenaamde machtiging aan te vragen. Soms wordt dit helaas incorrect als vereiste benoemd.

Verder leveren wij bewust alleen gecontracteerde zorg en zodoende brengen wij uw zorgkosten in rekening bij uw verzekeraar. Wanneer er onverhoopt discussie zou ontstaan over deze rekening, dan wordt deze niet aan u als client gepresenteerd maar lossen wij dat op met uw verzekeraar. Het wettelijk verplichte eigen risico blijft overigens wel van kracht, daar kunnen wij niet aan veranderen.

Onderstaand vindt u detailinformatie per verzekeraar. Staat uw verzekeraar er niet bij, dan is uw verzekering waarschijnlijk een label (merknaam) van een andere verzekeraar of onderdeel van een zogenaamd inkoopconcern. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van alle verzekeraars en onder welk concern deze vallen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Het concern CZ bestaat uit CZ, Nationale Nederlanden en OHRA
Labels: Just, CZ Direct

Wij zijn gecontracteerd voor 2022. Zie voor meer informatie onze vermelding in de CZ zorgvinder. Over het zogenaamde omzetplafond maken wij separate afspraken. Wij hanteren voor alle polis vormen dezelfde wachttijden.

Het concern VGZ bestaat uit VGZ, Univé, UMC en IZA
Labels: ZEKUR, bewuzt, IZZ

Wij zijn gecontracteerd voor 2022. Zie voor meer informatie onze vermelding in de VGZ zorgverlener lijst. Over het zogenaamde omzetplafond maken wij separate afspraken. Wij hanteren voor alle polis vormen dezelfde wachttijden.

Het concern Zilveren Kruis - Achmea bestaat uit Zilveren Kruis, FBTO, Interpolis en De Friesland
Labels: ZieZo, Prolife

Wij zijn gecontracteerd voor 2022. Zie voor meer informatie onze vermelding in de Zilveren Kruis Zorgzoeker. Over het zogenaamde omzetplafond maken wij separate afspraken. Wij hanteren voor alle polis vormen dezelfde wachttijden.

Het concern Menzis bestaat uit Menzis en Anderzorg
Labels: HEMA, VinkVink

Wij zijn in onderhandeling voor 2022. Zie voor meer informatie onze vermelding in de Menzis Zorgvinder. Over het zogenaamde omzetplafond maken wij separate afspraken. Wij hanteren voor alle polis vormen dezelfde wachttijden.

Het concern ASR bestaat uit ASR
Labels: Ditzo

Wij zijn in onderhandeling voor 2022. Zie voor meer informatie onze vermelding in de ASR Zorgzoeker. Over het zogenaamde omzetplafond maken wij separate afspraken. Wij hanteren voor alle polis vormen dezelfde wachttijden.

Het concern DSW bestaat uit DSW en stadholland
Labels: inTwente

Wij zijn gecontracteerd voor 2022. Zie voor meer informatie onze vermelding in de DSW Zorgzoeker. Over het zogenaamde omzetplafond maken wij separate afspraken. Wij hanteren voor alle polis vormen dezelfde wachttijden.

Het concern Caresq – eucare bestaat uit Aevitae

Wij zijn gecontracteerd voor 2022. Zie voor meer informatie onze vermelding in de Caresq Zorgzoeker. Over het zogenaamde omzetplafond maken wij separate afspraken. Wij hanteren voor alle polis vormen dezelfde wachttijden.

Welke zorgverzekeraars zijn er?

Nederlands kent op dit moment elf zorgverzekeraars (concerns) die bestuurder zijn voor een of meerdere labels, verzekeraars en/of volmachten. Bekijk hier onder welk concern jou verzekeraar valt.

Welke zorgverzekeraars
Bron: Zorgwijzer


Sociale Media

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en volg ons op Facebook

Revalideren
Activeren
Participeren

Bel ons op 045-550 6565