Word vriend van RAP

Over ons

Revalideren, Activeren, Participeren

​Wij ondersteunen u in het vergroten van uw zelfredzaamheid in die activiteiten die voor u van belang zijn, zodat u weer zoveel mogelijk de regie kan nemen over uw leven. De wezenlijke vraag hierbij is: wat werkt voor u?

U bent de expert

Bij RAP krijgt u de hoofdrol in uw eigen revalidatieproces. We zien u als de expert. Ook de mensen in uw directe omgeving die voor u belangrijk zijn en waarvan u steun ontvangt, maken deel uit van onze samenwerking.

De RAP cliëntenraad

De cliëntenraad is er voor u!

Bij RAP is er een actieve en betrokken cliëntenraad . Als cliëntenraad willen wij bijdragen aan een optimale begeleiding. U kunt bij de cliëntenraad terecht met vragen en feedback, we maken graag gebruik van uw ervaringen. Neem gerust contact met ons op middels het contactformulier.

Vrienden van RAP

Blijvend actief en betrokken

Tijdens en vooral ook na de revalidatie willen we mensen in de gelegenheid stellen om actief en betrokken bij de maatschappij te blijven en de bereikte resultaten vast te houden. Dat doen we via ons fonds Vrienden van RAP, waar we ook als medewerkers maandelijks een bijdrage aan leveren. Zo geven we waar mogelijk een steuntje in de rug. Bezoek voor meer informatie de Vrienden van RAP pagina.

Bij RAP werken mensen met hart voor de zorg. Professionals die graag met mensen werken. Persoonlijke aandacht en inzet staan bij ons hoog in het vaandel, dus als RAP willen we echt iets betekenen voor mensen. Door samen te werken en van elkaar te leren, maken we elkaar elke dag beter.Sociale Media

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en volg ons op Facebook

Revalideren
Activeren
Participeren

Bel ons op 045-550 6565